HATAY / ANTAKYA - TOKİ Şehit Süleyman Yılmaz Anadolu Lisesi

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN HATAY İL KUTLAMA PROGRAMI MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

Dünya tarihinde bir eşi daha olmayan “Çanakkale Savaşları”na gönüllü olarak katılan ve dönmeyi düşünmeyen İstanbul Erkek, Vefa, Kabataş Erkek, Galatasaray, Balıkesir, Erzurum, Edirne, İzmir Erkek, Konya, Kastamonu, Kayseri, Trabzon ve Sivas Liselerimizin cesur evlatları ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şanlı ordumuzun tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı ile birlikte ilkini gerçekleştirdiğimiz Kariyer Günleri ile sizlerleyiz. Bu program kapsamında öğrencilerimizi alanlarında uzman çeşitli meslek elemanları ile buluşturuyor, akıllarındaki soruları cevaplıyor, geleceklerini planlamalarına ve daha isabetli mesleki tercihler yapmalarına destek oluyoruz.

Ekm

Haz

Okulumuz öğrencilerinin Halife KİLİSLİ rehberliğinde yaptıkları Hatay Arkeoloji Müzesi ve Müze Otel gezisinden görselleri inceleyebilirsiniz.

Ekm

Okulumuzun İzcilik Kulübü Ahmet Yılmaz liderliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İzci kampından görünümleri inceleyebilirsiniz.